Αποκάλυψη Εξωφύλλου ~ Happy Choices for Happy People, Diary 2021

Την Χριστίνα Δ. Πίκουλα, Πιστοποιημένη Personal, Team & Business Coach, τη γνωρίσατε από την περσινή συνεργασία με τις Εκδόσεις Ευγνώμων μέσα από το Ημερολόγιο Προσωπικής Ανάπτυξης «365+1 Happy Choices». Το ημερολόγιο αυτό απευθυνόταν αποκλειστικά σε όλους όσους ήθελαν να ασχοληθούν με την αυτοβελτίωση και να αναλάβουν την προσωπική ευθύνη της ζωής τους.

Φέτος, για το 2021 δημιούργησε ένα πλήρως ανανεωμένο και έξυπνο ημερολόγιο “Happy Choices for Happy People” βασισμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κοινού, καθώς η ίδια έρχεται σε καθημερινή επαφή με μεγάλο αριθμό ανθρώπων μέσω των Social Media.

Το φετινό της δημιούργημα είναι ακόμα πιο στοχευμένο και αποτελεσματικό, ώστε οποιοσδήποτε αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει την καθημερινότητά του και κατ’ επέκταση τη ζωή του, να εισαχθεί βήμα-βήμα σε μια διαδικασία δράσης ώστε να το κάνει εύκολα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το ημερολόγιο μπορεί να αντικαταστήσει τη βοήθεια ενός επαγγελματία Coach. Αναμένετε να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, με την ευχή να κρατήσει την πιο δημιουργική συντροφιά χαράς και εξέλιξης στον καθένα που θα το πάρει στα χέρια του.

Η φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από το Personal Brand “Happy Choices” είναι αυτό που την κάνει τόσο αγαπητή στον κόσμο των Social Media, αλλά και στις ομάδες συνεργασίας που δουλεύει αδιάκοπα.

Το όραμά της απλό και ελπιδοφόρο, περισσότεροι χαρούμενοι και επιτυχημένοι άνθρωποι στον δρόμο από αυτούς που υπάρχουν στα Social Media και πάνω σε αυτό εργάζεται καθημερινά με σκοπό να εμπνεύσει και να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας να μπει σε δράση και να διεκδικήσει την ευτυχία και επιτυχία που του αξίζει.

« Νέα Κυκλοφορία! ~ Happy Choices for Happy People, 2021
Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης & Οραμάτων »