Αποκάλυψη εξωφύλλου ~ Ένας μονόκερος… χωρίς κέρατο!

Είναι αλλιώτικο.

Νεραϊδένιο, με μια στάλα μαγικών.

Αγάπη, μα και ανασφάλειες… που μέλλουν να χαθούν μια και καλή.

Σημαντικό μήνυμα… η διαφορετικότητα.

Κι όλα αυτά ξετυλίγονται σαν γυρίσει η ανέμη με τρόπο όμορφο κι αρμονικό, έτοιμο να πλάσει χαρακτήρες εμποτισμένους με αγάπη κι αποδοχή.

Το παιδικό παραμύθι της συγγραφέως μας Ελένης Έκτορος, με τίτλο “Ένας μονόκερος χωρίς κέρατο” θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Από το οπισθόφυλλο:

Ζωηρά χρώματα, γλυκιές ευωδιές, χαρούμενα ζουζουνίσματα, γαλήνια κελαρύσματα, ηχηρά χλιμιντρίσματα, νεραϊδένια γεύση τριαντάφυλλου, αλλά και ξινή μαγισσοξορκίλα συνθέτουν το σκηνικό μιας ονειρεμένης κοιλάδας.

Σε αυτή ζούσε μια αγέλη πολλών και διαφορετικών μονόκερων. Δύο βουνά ορθώνονταν στα πλαϊνά της κοιλάδας. Το ένα κατάξερο και το άλλο ολάνθιστο. Στο πρώτο ζούσαν οι ζηλόφθονες μάγισσες και στο δεύτερο οι συμπονετικές νεράιδες.

Ένα ξόρκι των μοχθηρών μαγισσών θα σκορπίσει την αναστάτωση. Ένας μονόκερος χωρίς κέρατο θα γεννηθεί!

Πώς άραγε θα αντιμετωπίσουν οι άλλοι μονόκεροι το νέο μέλος της κοινότητάς τους; Ποια βοήθεια θα προσφέρουν οι καλές νεράιδες;

Ένα συναρπαστικό παραμύθι με όμορφα μηνύματα που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να το διαβάζουν ξανά και ξανά. Και φυσικά, δεν θα χορταίνουν να απολαμβάνουν τις νεραϊδένιες εικόνες του που μοιάζουν αληθινές!

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μαθαίνετε τα νέα του μονόκερου μας!

Περισσότερες πληροφορίες για το παραμύθι θα βρείτε εδώ:

« Κυκλοφορεί ΤΩΡΑ! ~ Ένας μονόκερος… χωρίς κέρατο!
Απόσπασμα από την ομιλία της Ελένης Σωφρονίου, για το βιβλίο “Το γαλάζιο το λεν και θαλασσί” »