Καλάθι 0

Άννα Μιλτιάδους Συγγραφέας

Η Άννα Μιλτιάδους κατάγεται από τη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολούθως ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Νομική με τίτλο LLM Financial & Commercial Law. Παράλληλα με τις σπουδές της στην Νομική παρακολούθησε, για τέσσερα χρόνια, μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, καθώς από μικρή γοητευόταν με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εργάστηκε για τρία χρόνια ως Δικηγόρος και από τον Οκτώβριο του 2019 εργάζεται ως Πρωτοκολλητής στην Δικαστική Υπηρεσία.

Από μικρή ηλικία, στον ελεύθερο της χρόνο, της άρεσε να διαβάζει βιβλία. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, καθώς αυτός είναι ο δικός της τρόπος έκφρασης και χαλάρωσης.

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ο χορός και το θέατρο. Επιπλέον της αρέσει να ασχολείται με τα κοινά και είναι μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας της Μητρόπολης Αμμοχώστου.

Το πρώτο βιβλίο της Άννας, το μυθιστόρημα “Διαμάντι που καίει” κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 και αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του.