Καλάθι 0

Ανδριανή Λοΐζου Συγγραφέας

Η Ανδριανή Λοΐζου έχει σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργοδοτήθηκε για δώδεκα χρόνια στην Ιερά Μονή Κύκκου για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Βήματος Θρησκειών και Πολιτισμών και αργότερα στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Αρχάγγελος».

Η αγάπη της προς τον άνθρωπο την οδήγησε προς τις ολιστικές θεραπείες και βιοενεργειακές πρακτικές. Δύο έντονοι σταθμοί στη ζωή της ήταν η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι μπορούσε να νιώσει την παρουσία αγαπημένων της ψυχών που είχαν «φύγει» και η έντονη αφύπνιση όταν, με ένα τρόπο αδιαμφισβήτητο, αντιλήφθηκε για πρώτη φορά την έμπρακτη παρουσία του Φύλακα Αγγέλου της.

Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία, Βελονισμό και Φυσικοπαθητική με εξειδίκευση στις θεραπείες σώματος και στην περίοδο της εγκυμοσύνης – λοχείας. Έχει κάνει εκπαιδεύσεις σε πολλά είδη θεραπευτικής τεχνικών και μάλαξης μεταξύ των οποίων το Lomi – Lomi και  η Μεταμορφική Τεχνική. Βάσει αυτών, έχει δημιουργήσει τα δικά της πρωτόκολλα θεραπευτικού μασάζ και μασάζ εγκυμοσύνης. Έχει επίσης σπουδάσει Ομοιοπαθητική (με έμφαση στην Ψυχοδιάνοια) την οποία αξιοποιεί για να ενδυναμώσει τον άνθρωπο από μέσα προς τα έξω.

Επίσης, είναι Σύμβουλος Σκοπού Ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να εντοπίσουν τον σκοπό και το νόημα που τους εκφράζει στον προσωπικό τομέα, την καριέρα και τις σχέσεις. Είναι, επίσης Υπνοθεραπεύτρια, Προπονήτρια Σχέσεων, Εσωτερικού Παιδιού, Εσωτερικής Ψυχολογίας Διατροφής και Σύμβουλος Επίγνωσης Επιλόχειου Κατάθλιψης. Έχει επίσης εντρυφήσει βαθύτερα στον σκοπό της παρουσίας των Αγγέλων στη ζωή μας, καθώς και στην πολύτιμη σύνδεση μεταξύ εμάς και των αγαπημένων μας που έχουν «φύγει».

Έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά με επωνυμία “Angel Mandala”, η οποία αποτελείται από τρία στοιχεία. Πρώτον, μια δέσμη από καρτέλες θετικού τρόπου σκέψης, με τις οποίες μπορούμε να αναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο, να αναδείξουμε τις δυνατότητες της ψυχής, αλλά και να παίξουμε ταυτόχρονα. Δεύτερον, μια σειρά από δεκτρία αναζωογονητικά σπρέι και τρίτον, μια σειρά δεκατριών εξισορροπητικών σταγόνων υπογλώσσιας χρήσης για τους μεσημβρινούς.

Είναι η δημιουργός του σεμιναρίου “Θεϊκή Ευθυγράμμιση” και “Γνώρισε τα Πνευματικά Δώρα σου”.

Διδάσκει και εκπαιδεύει επίσης Hatha Yoga, Yoga Wheel και Prenatal – Birth – Postnatal Yoga. Επιπρόσθετα, διδάσκει και εκπαιδεύει Aerial Yoga και Aerial Prenatal Yoga.

Δημιουργεί, μεταδίδει και εξελίσσεται συνεχώς.

Όραμά της είναι να στηρίζει κι άλλους ανθρώπους να εξελίσσονται και να δημιουργούν κι αυτοί τον δικό τους σκοπό ζωής. Ένα τεράστιο λιθαράκι έχει βάλει στην πορεία προς την πραγμάτωση του οράματός της με το πρώτο της βιβλίο “22 Μέρες Ζώντας Μέσα Σε Ευγνωμοσύνη”.