Καλάθι 0

Ανδρέας Σωκράτους Συγγραφέας

Ο Ανδρέας Σωκράτους κατάγεται από το Ποτάμι, ένα μικρό χωριό στην επαρχία Λευκωσίας. Σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Science) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πήρε μεταπτυχιακό στην Ανάπτυξη Λογισμικών (Software Development) από το Coventry University. Η διατριβή του ασχολείτο με την αναγνώριση λατινογενών γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά) μέσω Machine Learning.

Επιπρόσθετα, διευθύνει ένα μικρό κανάλι στο YouTube μαζί με τον αδελφό του Αρτέμη, το οποίο ονομάζεται ShipettosTV, όπου στριμάρουν διάφορα βιντεοπαιχνίδια και δημιουργούν βίντεο με DIY κατασκευές. Σε μελλοντικό σχέδιο ελπίζει να δημιουργήσει το δικό του βιντεοπαιχνίδι.

Περνά τον ελεύθερο χρόνο του μπροστά από μια κονσόλα με βιντεοπαιχνίδια, μια ασχολία που αγαπάει ιδιαίτερα, είτε διαβάζοντας ένα ωραίο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης, κόμικς, όπως Ντόναλτ Ντακ και επιστημονικής φαντασίας. Επίσης, ασχολείται με την κατασκευή και τον πειραματισμό διάφορων συσκευών, όπως εκρηκτικά βέλη και κανόνια που ρίχνουν μπαλόνια με νερό, τα οποία πολλές φορές τον φέρνουν σε μπελάδες.