Καλάθι 0

Αλεξία Ελευθεριάδου Συγγραφέας

Η Αλεξία ήταν πάντα ένα άτομο με το χαμόγελο στα χείλη, αγαπούσε την ζωή, αλλά πάντα ένιωθε ότι άξιζε κάτι παραπάνω και ότι προσδοκούσε κάτι…

Όταν αποφάσισε να κάνει δραστική αναζήτηση με τον εαυτό της εφάρμοσε διάφορα tips και τεχνικές που θα την βοηθούσαν να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα. Και όταν πείστηκε η ίδια για την αποτελεσματικότητά τους, δημιούργησε ένα ανάλογο εγχειρίδιο. Οι ερωτήσεις που συμπεριέλαβε και οι απαντήσεις που έπρεπε να δώσει της άνοιξαν τον δρόμο, της έδειξαν το φως.

Όταν συνειδητοποίησε την μεγάλη δύναμη που είχε πάνω της και την μεγάλη εσωτερική αλλαγή, μετά από χρόνια επανάληψης των ίδιων καταστάσεων, αποφάσισε ότι είναι υποχρέωσή της να το μεταδώσει σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί. Πράγμα που έκανε εκδίδοντας το εγχειρίδιο προσωπικής ανάπτυξης «Ignite Your Authentic Self, Journal»!

Επειδή όμως στην πορεία της εξέλιξης κανένας φραγμός δεν υφίσταται, έτσι και η συγγραφέας μας δημιούργησε ένα αντίστοιχο εμπλουτισμένο εγχειρίδιο στα ελληνικά, τον Οδηγό Ενδυνάμωσης “Απελευθέρωσε Τον Πραγματικό Σου Εαυτό Τώρα!“.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Αλεξία κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Instagram: @alexia_befree   &  @Manifestationlover

Facebook: Inspiration_by_Alexia